Prislappen plager ikke Allen

Joe Allen bedyrer at prislappen på £15M ikke plager ham i det hele tatt. Waliseren ser bare fremover, og akter å vokse som fotballspiller.

- Det har blitt litt annerledes for meg nå. Det tror jeg alle kan se. Jeg ser imidlertid frem til å spille under søkt press, sier 22-åringen til Sky Sports i forkant av Wales sin VM-kvalifiseringskamp mot Belgia på fredag.

- Du ønsker å spille på høyeste nivå og gjøre det så bra som mulig, og press er selvsagt en av tingene som følger med. Du må ha enorm selvtillit, som grenser til arroganse til tider. Jeg tror du kan se forskjellen på en toppspiller som spiller med selvtillit og en som ikke gjør det. Press er noe du må håndtere som fotballspiller, og noe vi strever etter å bli utsatt for, fortsetter midtbanespilleren.

- Tilliten Liverpool har vist meg er smigrende, og vil bare bidra til økt tro på meg selv ute på fotballbanen.

- Dette er en ny form for press, eller større press om du vil, som følger med den tilværelsen jeg er i nå. Men jeg har opplevd det tidligere med OL-landslaget, noe som var til hjelp når jeg startet denne sesongen i Premier League.

- Jeg sa til meg selv at jeg skulle angripe dette året på samme måte som jeg har angrepet alle andre år i min fotballkarriere, og at jeg skulle gi alt. Når dagen er over spør jeg meg selv om jeg har gitt alt og gjort mitt beste. Er svaret ja, kan du ikke gjøre mer enn det.

Nå ser Liverpool-spilleren frem til å ta fatt på VM-kvalifiseringen med Wales.

- Spenningen ligger i luften. En ny kvalifisering begynner nå, og alle får en ny start. Vi ønsker å sette preg på gruppen med et positivt resultat på fredag. Av og til er det naturlig å fokusere på motstanderen og stjernene de har, men vi må huske at vi har mye talent i laget selv også. Men det blir utvilsomt en veldig tøff kamp.

- Det er ofte snakk om hvem Wales skal spille mot, men vi har også selv spillere i storklubber. Belgia og alle andre motstandere vil vite at de får en vanskelig oppgave mot Wales. Vi frykter ingen.