Robbie Fowler blir med oss på turne!

I går kveld tikket den endelige bekreftelsen inn på at en av klubbens største helter – Robbie Fowler – blir med Supporterklubben og Liverpoolhelter på rundreise siste helgen av november.

Supporterklubben har de siste par årene besøkt små og store Liverpool-miljøer over hele landet sammen med Ragnhild Lund Ansens og hennes bokprosjekter, samt tidligere Liverpoolspillere.

Daglig leder, Tore Hansen, er ikke i tvil om at dette er den beste måten og vise oss frem på og samtidig knytte personlige kontakter fra nord til sør i landet.

- Supporternorge er både sammensatt og mangfoldig. Ingen steder er like og de fleste har sin lokale vri. Boksigneringsturneene sammen med Ragnhild har vært en veldig fin måte å promotere Liverpool FC og ikke minst supporterklubben på, samtidig som vi utvider kontaktflaten. Erfaringene og tilbakemeldingene er veldig gode og vi føler vi får mangedoblet igjen for dette i forhold til tradisjonell annonsering.  Derfor har vi også prioritert dette de siste årene i stedet for andre aktiviteter.

Hva kan du forteller om oppholdet og hvilke steder Robbie Fowler skal besøke?

- For det første er det veldig gøy at en av de største profilene i moderne tid har takket ja til å bli med oss på turne, sier Tore. Det sier litt om spilleren også at han prioriterer dette og blir med oss på denne rundturen. Vi starter i Ålesund (Ålesund Liverbirds) fredag 23. november og reiser deretter til Oslo for stort arrangement i sentrum lørdag 24. Søndag avsluttes turneen med treff sammen med Sarpsborg Liverbirdsklubb. Vi håper på stort oppmøte og at vi sees på en av arrangementene i slutten av november.

Billettsalg
Billettsalget til supportertreffet i Oslo vil starte senere i ettermiddag. Det er begrenset med plass så følg med her utover dagen. Vi sender også ut mail til alle betalende medlemmer. Ikke medlem i LFCSCSB – meld deg inn her.

Billettsalg Ålesund og Sarpsborg vil bli gjennomført av den lokale Liverbirdsklubben. Vennligst kontakt klubbene direkte på [email protected](Ålesund) og [email protected](Sarpsborg).