Rodgers ønsker å handle tidlig i januar

Brendan Rodgers avslører overfor The Guardian at han håper å få handlet inn nye spillere så tidlig som mulig i januar måned.

The Guardian hevder samtidig at Liverpool-manageren utelukker muligheten for at Aston Villas Darren Bent blir Liverpool-spiller.

- Jeg tror vi vil være i stand til å gjøre våre forretninger i begynnelsen av vinduet. Det var vår strategi da august var over. Å få inn den støtten vi trenger i begynnelsen av måneden og utvikle dette videre. Det er tanken. Dersom vi skulle klare det, vil det gi oss et stort løft, sier Rodgers til avisen.

The Guardian ville vite hvor mange overganger Rodgers tar sikte på å gjøre i januarvinduet.

- Så mange som mulig, egentlig, lyder svaret.

Liverpool-manageren har fortsatt ikke gitt opp håpet om en topp fire-plassering denne sesongen.

- Det er absolutt realistisk. Lagene ser ut til å plukke poeng av hverandre. For å være ærlig er det mye forlangt av oss, veldig mye forlangt, men det må være målet vårt. Vi skal gjøre alt vi kan for å komme så nær det målet som vi kan.

Liverpool-manageren velger å ikke fokusere på at hans lag bare har tatt 16 poeng på 14 kamper, og ligger nærmere nedrykk enn fjerdeplassen.

- Jeg ønsker ikke å tenke på det på den måten. Det er veldig tett mellom lagene på tabellen, og vi har en kamprekke der vi ikke har fått de seirene vi har vært ute etter, men vi har spilt bra. Nå må vi begynne å vise vinnermentalitet. Den kommende måneden har vi muligheten til å vinne noen kamper.

- Jeg ser kun fremover. I august tenkte jeg at vi må bare stå på med den gruppen vi har, og prøve å utvikle de unge spillerne. De rutinerte spillerne har vært strålende de også. Bare se på måten Martin Skrtel og Daniel Agger kontrollerte Jermaine Defoe på onsdag kveld. Defoe er en av de beste spissene som finnes for øyeblikket, men de to var strålende. Dette er gutter som jobber godt og jobber hardt. Jeg har en inneboende tro på gruppen, og den troen vil bare vokse. Dersom jeg ikke hadde det, ville jeg vært bekymret. Da ville jeg ha sagt det.

- Dersom man studerer spillerne, ser man at de gir alt. De rusler ikke bare rundt. De gir alt de har. Vi kom inn i garderoben etter onsdagens kamp og lurte på hvordan vi tapte den kampen. Min jobb er å opprettholde troen og selvtilliten til gruppa, for ting vil til slutt forandre seg til det bedre. Om det blir gjennom en ny spiller eller to, eller at en spiller eller to finner formen og scorer noen mål, det gjenstår å se.

- Jeg har vært veldig optimistisk hele livet mitt. Det er ikke tvil om at vi trenger noen gode resultater, det vet jeg like godt som noen annen. Jeg har en visjon om hvor langt jeg ønsker at vi skal nå, og jeg tror vi er på rett vei. Ting har gått mot oss, og det tærer på kreftene. Du tenker tanker som; Hva skal til for at vi skal få straffespark eller litt flaks? Jeg kan ikke se at vi er i nærheten av det stadiet ennå. Jeg ser en gruppe som er motiverte og ofrer seg for saken, og som jobber veldig hardt for å få resultater. Det er det eneste du kan gjøre. Dersom du har dette som basis, har du en god sjanse. Da kommer det an på kvalitet til syvende og sist.