Rush og Fowler blir med til USA

De tidligere stjernespissene Ian Rush og Robbie Fowler vil være en del av Liverpools delegasjon som reiser til USA. De to tidligere måljegernes hovedoppgave blir å promotere Anfield-klubben.

- Målet er å få barn og ungdom til å like Liverpool FC. Først og fremst kan vi gjøre det ved at spillerne underholder dem på banen, men vi kan også gjøre det utenfor banen ved å snakke om klubbens historie, forklarer Rush til Liverpoolfc.com.

- Når du reiser til Asia gir du folk en Liverpool-pin, og de vil begynne å holde med Liverpool fordi de ikke er vant til å få slike ting. I USA er det annerledes, fortsetter han.

- Det vi må gjøre i Amerika er å vise dem at vi er Englands Boston Red Sox, og at vi skal bli suksessfulle. Foruten klubbens historie er budskapet at vi skal bli suksessfulle igjen. Det er noe vi må tro på, og det gjør vi også. Med en manager som kan hjelpe oss på banen, blir det enklere.

- Til syvende og sist må spillerne prestere ute på banen. I Asia ble spillerne bedt om å være med på mye utenfor banen også, og det ble veldig vanskelig å konsentrere seg om det som skulle skje på banen. Det er grunnen til at jeg og Robbie blir med til USA. Vi skal avlaste spillerne med slike oppdrag, slik at de forhåpentligvis får konsentrere seg om kampene.

- Vi skal delta på ulike tilstelninger der vi skal promotere Liverpool FC. Folk som møter opp vil google navnet mitt og kanskje også Robbies navn, selv om mange fortsatt vil huske ham, og skjønne at vi gjorde en god jobb for Liverpool. Det vil være stort for dem å oppdage det etter at de har møtt oss. Vår jobb vil bli å promotere Liverpool FC.