Sinclair ble matchvinner

Liverpool-spissen Jerome Sinclair scoret kampens eneste mål da England U16 slo Marokko 1-0 i Montaigu-turneringen i Frankrike i kveld.

Sinclair satte ballen i nettet allerede etter åtte minutters spill mot marokkanerne. Han ble byttet ut 12 minutter før kampslutt, i det 68.minutt.

Kveldens kamp var en ren gruppefinale, ettersom Japan og Marokko spilte uavgjort 1-1 i går. Samme resultat som engelskmennene oppnådde mot Japan for to dager siden.

England vant dermed gruppen med fire poeng på sine to kamper, med Japan på andreplass med to poeng, mens Marokko ble gruppejumbo med ett poeng.

England skal nå spille semifinale i turneringen mot Russland kommende lørdag klokken 16.00. I den andre semifinalen møtes Frankrike og Portugal.