Stille fra Swansea

Swansea-formann Huw Jenkins ville ikke kommentere det påståtte budet fra Liverpool på Joe Allen. Klubben har allerede lagt inn bud på tiltenkt erstatter.

I går kveld ble det rapportert at Liverpool hadde lagt inn et bud på £15 millioner for Joe Allen. Med dette budet er det ute av hendene til Swansea, som ikke kan gjøre annet enn å akseptere, på grunn av en klausul i spillerens kontrakt.

Da Brendan Rodgers forlot stillingen som manager på Liberty Stadium for å overta jobben i Liverpool FC, gikk han med på en avtale om å ikke gå etter gamleklubben sine spillere. Dersom andre klubber ønsket å kjøpe noen, skulle Liverpool også få tillatelse til å se bort fra denne avtalen. Etter at Tottenham forhørte seg om den 22 år gamle midtbanespilleren, åpnet det banen for Liverpool, skriver WalesOnline.co.uk.

Swansea sin styreformann Huw Jenkins er normalt en snakkesalig mann, men ønsket ikke å kommentere det påståtte budet da lokalavisen henvendte seg i går kveld. Klubben skal allerede ha sett seg ut Bolton sin midtbanespiller Mark Davies som erstatter for Joe Allen, og fikk tidligere denne uka avslått et bud på £4 millioner.