Til Hviterussland idag

Idag drar Liverpool til Hviterussland for morgendagens Europa League-kvalifisering mot Gomel - men det har ikke vært fritt for komplikasjoner foran Brendan Rodgers sin første offisielle kamp som Liverpool-manager.

Forrige torsdag ble det klart at Liverpool denne uken måtte til Hviterussland og ikke Makedonia for å spille det første av to oppgjør mot FC Gomel. Dette gjorde at LFC måtte jobbe hardt for å sikre alle de reisende visum i tide.

Vanligvis krever hviterussiske myndigheter et brev med invitasjon for å utdele visum, med en behandlingstid på fem dager, men etter diskusjoner med Liverpool godtok de å droppe dette for at det første oppgjøret kunne bli spilt, melder The Times.

På grunn av mangel på hoteller i Gomel, blir klubben nødt til å dele opp gruppen i to. Det er også usikkert om en får ta med sin egen mat inn i landet. Gomel har en egen flyplass, men landingsstripen er så kort at LFC har måttet chartre et mindre fly enn de normalt ville ha gjort - noe som har ført til at færre fra støtteapparatet drar østover.