Tre ganger så mye i lønn

The Guardian hevder at Joe Allen vil få tre ganger så mye i lønn i Liverpool som de £15 000 i uken han fikk i Swansea.

Liverpool utnyttet en klausul i midtbanespillerens Swansea-kontrakt som førte til at waliserne måtte gi slipp på ham når Anfield-klubben la £15M på bordet.

- Han er som en spansk spiller, en skikkelig europeisk spiller. Jeg ville ha betalt mange flere millioner for denne gutten, uttaler Liverpool-manager Brendan Rodgers til The Guardian etter at kjøpet nå er i boks.

- Han er en unik spiller i den forstand at han er en britisk spiller som ikke gir bort ballen. Når han kommer inn på laget vil dere se forskjellen han vil utgjøre, fortsetter nordiren.

- Han er utrolig med ballen, og hans intelligens for en 22-åring er skremmende. Hans fotballforståelse er veldig, veldig god, og han elsker fotball. Han elsker ballen. Jeg tror han vil passe veldig godt sammen med alle de andre dyktige spillerne vi har her allerede. Jeg er spent på å se hvordan Allen passer samme med de fire i vår angrepsrekke, for allerede på dette tidlige stadium har deres kombinasjonsspill vært utmerket.

Rodgers avslører at han fortsatt vil være på spillerjakt, også etter at Allen nå er i boks.

- Jeg vet ikke om man skal forvente at flere kjøp skal komme med en gang, men vår jakt vil utvilsomt fortsette. Jeg sa det med en gang jeg kom hit at jeg akter å bygge en tropp som er konkurransedyktig. Det har trolig vært litt frustrerende for alle, inkludert meg selv, at vi ikke har fått tak i spillerne tidligere. Men troppen vi har her er allerede en god tropp, som jeg bare forsøker å forbedre litt.

- Forhåpentligvis får vi fatt i noen flere spillere fra nå av og frem til slutten av måneden, som kan komme inn og hjelpe de spillerne vi allerede har. Det ville ha vært storartet. Jeg ønsker ikke å sette noe antall på hvor mange jeg ønsker å hente inn, for dersom jeg for eksempel sier tre, så vil folk etterpå kanskje si at jeg ikke klarte å få tak i tre. Det er alltid vanskelig i en stor klubb. Det jeg har lært ganske raskt er at så fort Liverpool er interessert i en spiller setter klubbene to nuller til på prislappen de opprinnelig hadde på spilleren. Det er helt utrolig.