Uke 33

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 19. august

Liverpool forbereder et bud på Birmingham-keeper Jack Butland. Rodgers er villig til å betale £7,5M for 19-åringen, og kan også komme til å låne spilleren tilbake til "The Blues".
Sunday Mirror

Fredag 17. august

Stoke viser interesse for Liverpools midtbanespiller Charlie Adam. Skotten har også blitt linket til Everton den siste tiden.  S S
Daily Mail

Torsdag 16. august

Liverpool har fortalt Newcastle at de må ut med £17M for å hente Andy Carroll tilbake til Tyneside.
Daily Mail

Liverpool ønsker å hente enten Steven Caulkner eller lagkameraten Michael Dawson fra Tottenham dersom Daniel Agger havner i Manchester City.
Metro.co.uk

David Moyes vurderer en henvendelse på Charlie Adam. Brendan Rodgers kan ikke garantere midtbanespilleren en startplass, og er beredt til å lytte til bud. Everton har nylig solgt Jack Rodwell til Manchester City, og Moyes ønsker derfor å styrke midtbanen. Adam kan være tilgjengelig for så lite som £5M. David Moyes’ bror, Kenny, er også Charlie Adams agent.
Daily Mirror

Tirsdag 14.august

Ifølge spanske medier skal Liverpool følge situasjonen til midtstopperen Fernando Amorebieta hos Athletic Bilbao nøye.
The Times

Mandag 13. august

Nuri Sahin får lov å forlate Real Madrid på lån, og bestemmer seg denne uken for hvor han skal spille kommende sesong. Liverpool kom med et tilbud til tyrkeren i løpet av helgen, men Arsenal er favoritter til å sikre seg midtbanespilleren. AC Milan, Lyon, Galatasaray og Besiktas viser også interesse for spilleren.
Metro

Xabi Alonso ser ut til å takke nei til en kontraktsforlengelse på to år i Real Madrid, og kan komme til å forlate klubben neste sommer. Liverpool vil være interessert i å hente midtbanespilleren tilbake til Anfield. Manchester-klubbene, samt Chelsea og Arsenal, kan også bli fristet til å legge inn bud på baskeren.
Daily Mail

Liverpool fortsetter sommerhandelen med et forsøk på å hente Benficas midtbanespiller Nolito. 25-åringen mistrives i Portugal etter sin overgang fra Barcelona i fjor, og kan være tilgjengelig på lån.
Talksport

Liverpool har blinket seg ut Tottenham-stopper Michael Dawson som erstatter dersom Daniel Agger skulle forsvinne til Manchester City.
Metro

Everton ser ut til å vinne kampen med Liverpool om å sikre seg Manchester Citys Adam Johnson. 25-åringen har fått tillatelse til å forlate City på lån, og Manchester-klubben skal ha lovet Everton førsterett til å låne spilleren.
Metro