Uke 4

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 29.januar

Manchester City har avslått tilbud fra Liverpool om en ren bytteavtale med Andy Carroll for Carlos Tevez.
Observer

Andy Carroll kan likevel bli involvert i en bytteavtale der Liverpool henter den 26-årige spissen Demba Ba fra Newcastle.
Sunday Mirror

Liverpool forbereder seg på å hente den 22-årige Werder Bremen-vingen Marko Marin og Borussia Dortmunds spiss Luca Barrios (27).
The People

Fredag 27. januar

Ifølge rapportene har Liverpool angivelig fått interesse for Partizan Beograds defensive midtbanespiller Medo. Den 24-årige spilleren fra Sierra Leone har også tiltrukket seg interesse fra Chelsea, Arsenal og klubber fra La Liga og Serie A.
Insidefutbol.com

Kenny Dalglish ønsker å forsterke angrepet, og Liverpool linkes nå til Napoli-spissen Edinson Cavani. 23-åringen har nettet 51 mål på 72 kamper for Serie A-klubben. Chelsea og Manchester City skal også være interessert, men ingen av de to har så langt imøtekommet Napolis prisforlangende på £30M.
Footybunker.com

Fra Italia rapporteres det at den brasilianske toppklubben São Paulo skal være interessert i å låne Liverpools reservekeeper Doni.
Sambafoot.com

Torsdag 26.januar

Liverpool står fastlåst i samtaler med FC Groningen om spissen David Texeira. Den 20-årige uruguayaneren har blitt linket til en overgang til Liverpool før nest ukes overgangsfrist. Nederlandske kilder melder at en Liverpool-delegasjon var i Nederland på mandag for å holde samtaler med Groningen om spilleren. Liverpool tok affære etter at speidere hadde sett ham i aksjon mot Heracles. Liverpool undersøker for tiden om det er mulighet for å få arbeidstillatelse for Texeira.
tribalfootball.com

Liverpool kan være klar til å gå for Alexander Hleb, dersom Barcelona frigir hviterusseren. QPR skal også være interessert.
Metro

Man Utd og Liverpool har den 19-årige forsvareren Jores Okore, fra FC Nordsjælland i søkelyset.
Inside Futbol


Onsdag 25. januar

En representant for Esteban Granero sier at spilleren ikke kommer til å forlate Real Madrid i dette overgangsvinduet.
- Granero kommer til å fortsette i Real Madrid, det er 100 prosent sikkert. Han spilte 65 minutter i forrige kamp mot Athletic Bilbao på Bernabeu. Kanskje vurderer treneren ham for fremtiden, sier en representant for spilleren til TheIBTimes UK Sport.
Goal.com

Liverpool har lagt inn et bud på £15M for Udineses sentrale midtbanespiller Mauricio Isla. Den 23-årige chileneren kan også spille høyre back og høyre ving.
Daily Star

Liverpool følger kantspilleren Pablo Hernandez. 26-åringen anses som en av Valencias kronjuveler, og har blitt en nøkkelspiller etter at David Villa og David Silva ble solgt. Han har kontrakt på Mestalla frem til 2014.
Marca

West Ham har kastet seg inn i kampen med Bolton og Swansea om å hente Raheem Sterling på lån.
Daily Mirror

Tirsdag 24. januar

Både Bolton og Swansea skal være interessert i Raheem Sterling. Liverpool skal være villig til å lytte til lånetilbud for 17-åringen.
Click Lancashire

Liverpool er i samtaler med FC Groningen om den uruguayanske spissen David Texeira. 20-åringen er verdsatt til £8M av Liverpool, men Defensor Sporting sies å ha krav på 20% av en overgangssum. Det betyr at Texeira trolig vil koste nærmere £10M, men Damien Comolli håper å få presset prisen ned ved blant annet å tilby den nederlandske klubben en treningskamp.
Metro.co.uk

Liverpool skal være i samtaler med Real Madrid om et lån av Esteban Granero (24). Den offensive midtbanespilleren kan også spille bak en ensom spiss.
Daily Mirror

Mauricio Isla hos Udinese kan være et transfermål for Kenny Dalglish. Den allsidige 23-åringen kan spille i backposisjoner, men også som ving.
Insidefutbol.com