Vil kjempe for Skrtel

Brendan Rodgers vil gjøre det han kan for å beholde en spiller som Martin Skrtel, og andre nøkkelspillere som bl.a. Luis Suarez. Det har ikke kommet bud på Skrtel.

Ifølge et intervju med slovakisk media kom Martin Skrtel for noen dager siden med uttalelser som tydet på at spilleren hadde fått flere tilbud fra andre klubber, at hans forhandlinger med LFC hadde stoppet opp, og at han var usikker på sin umiddelbare fremtid. I en annen og mer spekulativ artikkel ble det hevdet at Luis Suarez var øverst på ønskelisten til Juventus.

Brendan Rodgers gjør det imidlertid klart at han kommer til å kjempe med nebb og klær for å beholde sine beste spillere.

- Nei, jeg har ikke hørt noe fra noen annen klubb, sier Rodgers til Daily Telegraph i Boston på spørsmål om bud for Martin Skrtel. – Martin har vært fantastisk og synes å være glad og fornøyd. Han passer inn i mine planer og ideer. Jeg vil kjempe så hardt jeg kan for å beholde spillerne som jeg ønsker å ha her og han er en av dem.

- Uheldigvis vil det alltid være rykter, spekulasjoner og sladder og det vil fortsette inntil vinduet lukkes.

- Jeg har tro på at han virkelig ser fram til å spille for oss neste sesong og ønsker å spille fotball slik vi ønsker, svarer Brendan Rodgers på spekulasjonene om Luis Suarez.

- Jeg har snakket med ham og kun fått positive tilbakemeldinger. Nå er han naturlig nok opptatt med OL og jeg ønsker ham lykke til, men jeg vil i enda større grad ønske ham lykke til når han kommer tilbake hit.