Whelen med deadline for Martinez

Wigan-formann Dave Whelan setter en deadline for når Roberto Martinez må bestemme seg for om han fortsetter som manger på DW Stadium eller ei.

Spanjolen er som kjent aktuell for managerjobben både i Liverpool og Aston Villa, men Whelan begynner nå å bli utålmodig, og vil ha en avgjørelse angående sin manager.

Martinez befinner seg for tiden i Karibien på ferie, men når han returnerer derfra i neste uke vil Whelan oppsøke ham og gi ham en frist som han blir bedt om å overholde.

- Roberto vil være på Barbados frem til tirsdag. Når han kommer tilbake vil jeg gi ham en ukes frist på å bestemme seg, siteres Whelan av Press Association.

- Frem til han kommer tilbake kommer det til å være stille på vår front. Situasjonen er vanskelig for alle for øyeblikket, og det vil tvinge seg frem et tidspunkt der vi må ha et svar den ene eller andre veien. Ting ser ut til å dra i langdrag, men jeg bryr meg bare om en ting, og det er fremtiden til Wigan Athletic. Ingenting annet betyr noe.

- Det er viktig at dette blir håndtert på skikkelig vis, den ene eller andre veien, slik at vi kan komme oss videre med forberedelsene til neste sesong. Jeg må understreke overfor våre supportere at jeg på ingen måte har gitt opp håpet om å beholde Roberto. Det er langt fra sikkert at han går til Liverpool eller en annen klubb. Han kan komme til å gå, men han behøver ikke å gå. Det blir opp til Roberto, og jeg kommer uansett til å respektere hans avgjørelse. Ingenting er sikkert. På ingen måte. Med hånden på hjertet tror jeg at Roberto fortsatt vil være her neste sesong, avslutter Whelan.