- Beste kamp så langt

Brendan Rodgers mente at 4-1 mot West Bromwich var den beste kampen Liverpool har spilt så langt denne sesongen.

- Ja absolutt, dette var en utmerket kamp fra oss tvers i gjennom, svarte Liverpools manager på om dette var sesongbeste fra hans gutter.

- Jeg synes vi så veldig gode ut i dag. Hele laget viste selvtillit, og hvordan vi samlet presset ballen var meget bra.

- Det at vi presset ballen bedre tror jeg var en nøkkel for oss. Vår tanke er å presse høyt.

- Vi hadde et par uker under landslagsoppholdet hvor mange spillere var avgårde og det var vanskelig å jobbet samlet og med struktur. Jeg sa ved begynnelsen av denne uka at spillerne måtte finne tilbake til det å presse høyere, og som igjen ville gjøre at vi kunne dominere mer med ballen. Jeg synes vi gjorde det utmerket i dag.

- Når du spiller det systemet ser du etter en som kan sitte og kontrollere, og Lucas kom inn og gjorde det virkelig god i dag. Jeg synes han var utmerket og det tillater at de to andre på midtbanen kan gå mer framover, og Jordan Henderson og Steven spilte også virkelig bra. De gjorde løp framover og var alltid tilgjengelige, det var veldig, veldig bra.

- Når jeg kom hit var det vanskelig å finne en seier her på Anfield, nå skaper vi omgivelser hvor dette er blitt et vanskelig sted å komme til.

- Nå er tanken at vi skal komme igjennom til januar med den troppen vi har, holde selvtilliten oppe og forhåpentligvis da styrke stallen ytterligere slik vi gjorde i januar i fjor. Jeg tror vi da kan bli enda bedre.