- En kamp som bør vinnes

Liverpool skal vise at aggressiviteten som var fraværende mot Southampton fortsatt er i laget mot Sunderland på søndag.

– Vi hadde en tøff kamp der i fjor, og vi spilte veldig bra i den andre omgangen, sa Rodgers om kampen som endte 1–1, etter at Luis Suárez utliknet etter pause.

– Som enhver kamp på dette nivået kommer det til å bli en hard kamp. Men for oss, som er på vei oppover og stadig utvikles, er det en kamp vi er klare på at bør vinnes, fastslo han.

Sunderland sparket sin manager, Paolo Di Canio, som følge av at laget ligger sist på tabellen og kun har tatt ett poeng på de fem første serierundene denne sesongen. Dermed har Kevin Ball fått jobben som Sunderlands midlertidige manager.

– Det var synd at Paolo mistet jobben. De fikk så en seier denne uka (2–0 mot Peterborough i ligacupen, journ. anm.), og Kevin Ball går inn mot kampen i helga med håp om at spillerne presterer like godt igjen.

– Vi kjenner godt til hva Sunderland er i stand til, og jeg er sikker på at de kommer ut og kjemper hardt for å få et resultat.

Liverpool tapte, som Sunderland, også i forrige ligakamp. Og i motsetning til hva Rodgers syntes om opptreden mot Manchester United i midtuka, var han på ingen måte fornøyd med prestasjonen mot Southampton forrige lørdag.

– Jeg var veldig skuffet, i likhet med spillerne. Vi hadde fått en så god start, men vi var ikke så offensive i den kampen som vi vanligvis har vært, og det var totalt sett bare skuffende.

– Mot Manchester United var vi offensive i spillet og aggressive i angrep. Pasningsspillet vårt var skarp, og tempoet vårt var bra. I ligaen har vi like mange poeng som Manchester City og Chelsea, og vi er fast bestemte på å slå fra oss i helga.