- Får ikke konsekvenser for Suarez sin fremtid

Ian Ayre bekrefter at Liverpool FC har ilagt Luis Suarez en bot, og sier samtidig at bite-episoden ikke får konsekvenser for spillerens fremtid i klubben.

- Det viktigste er at vi tok tak i saken raskt i går. Luis kom med sin unnskyldning, og så snakket vi med ham i går kveld, og igjen i dag tidlig. Vi har gitt Luis en bot for oppførselen hans. Brendan Rodgers har snakket med ham, og jeg har snakket med ham. Brendan vil jobbe videre med ham for å forbedre disiplinen hans, forteller administrerende direktør Ayre til Liverpoolfc.com.

- Du ser det når du snakker med ham at han er veldig lei seg for det som skjedde, og han har vist mye anger til oss. Som en del av dette har han også spurt om å få donere boten til Hillsborough Family Support Group. Jeg tror han følte at han sviktet mange mennesker i går. Vi vil jobbe med Luis. Spesielt vil Brendan ta tak i denne siden ved hans personlighet når han er på banen. Forhåpentligvis fører det til at vi får bukt med problemet fra vårt ståsted. Vi avventer og ser om det kommer ytterligere sanksjoner fra fotballmyndighetene, legger han til.

- Vi har selvsagt også hatt kontakt med eierne angående det som skjedde. Ved en hendelse som dette, en betydelig hendelse for klubben, er vi alltid i direkte dialog med eierne. Jeg snakket med dem i går kveld, og de var veldig godt fornøyd med hvordan vi har håndtert saken.

- Det som har skjedd vil ikke få noen innvirking på Luis sin fremtid i Liverpool FC i det hele tatt. Det påvirker det som skjer fremover i den forstand at vi må jobbe med hans disiplin. Men Luis er en veldig viktig spiller for klubben. Han er en populær spiller blant sine lagkamerater. Som vi har sagt tidligere, han skrev under en ny fireårskontrakt sist sommer og vi håper alle at han blir her ut den kontraktstiden. Han er en fantastisk spiller, en toppscorer og alt vi ønsker i en spiss, så det er ingen endring i så måte. Dette handler mer om å få ham tilbake på riktig spor, og det er mye opp til Brendan hvordan han nå vil jobbe med den siden av hans personlighet.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.