- Får se mye bra av ham denne sesongen

Jordan Henderson oppmuntrer Joe Allen etter kjempebommen i byderbyet mot Everton forrige helg.

– Det var bare sånt som skjer. Vi har alle gjort det en eller annen gang, sier Henderson til Liverpool Echo.

Det var på stillingen 2–1 til de helrøde i 2. omgang at Luis Suárez tråklet seg igjennom Everton-forsvaret, før ballen havnet i føttene til Allen, som hadde kommet seg opp i angrepsposisjon fra midtbanen.

Men avslutningen med bredsiden av høyrefoten gikk til side for mål fra kloss hold, og samtlige Liverpool-spillere tok seg til hodet i sjokk.

– Det var en stor målsjanse i kampen, men slik er fotball. Du må bare komme deg videre, og jeg er sikker på at Joe allerede har gjort det. Man har alltid opp- og nedturer i fotball. Det er ikke noe man kan gjøre med det som har skjedd – du må bare glemme det, oppmuntrer Henderson.

Les også: – Allen vil komme tilbake

– Det viktigste er at han faktisk kom seg helt opp dit, og han må bare fortsette å komme i slike posisjoner, sier midtbanekollegaen, som snakker om løpene inn i boksen.

– Joe er en toppspiller. Han har vist det siden han kom til Liverpool. I enkelte kamper har han vært briljant.

– Skader har fått ham ut av rytmen, men han er tilbake i form nå og har mye å tilby.

– Han har vist seg å være en veldig god spiller i Premier League, og når han er på landslagsoppdrag med Wales, gjør han det alltid veldig bra. Jeg er sikker på at vi får se mye mer fra ham denne sesongen, spår Henderson.