- Formen kommer gradvis tilbake

Lucas Leiva mener at formen er i anmarsj, etter å ha bygd seg opp igjen etter to alvorlige skader.

- Jeg er ikke helt der jeg skal være ennå, men jeg føler jeg begynner å nærme meg mitt beste nivå igjen, sier brasilianeren til Daily Mail.

- Det føles som gode tider er rett rundt hjørnet. Jeg var sikker på at det ville skje om jeg jobbet hardt. Jeg er svært glad for at så er tilfelle, legger han til.

- Om vi ser bort fra Carragher og Gerrard er det nå bare Reina og Agger som har vært lenger i klubben enn meg. For hver sesong som går får du mer ansvar. Jeg er ingen unggutt lenger. Jeg har et ansvar for å være en rollemodell for de unge spillerne, og det gjør meg veldig stolt.

- Oppholdet i Liverpool har vært en utrolig opplevelse. Jeg begynner nå å få betalt for alt arbeidet jeg har lagt ned i kulissene. Det var veldig vanskelig i startfasen. Til å begynne med kunne jeg ikke språket. Jeg hadde ikke mange venner her, og ingen familie. Jeg slet med å bli kjent med folk, og jeg syntes det var vanskelig å bli involvert i de daglige rutinene i klubben. Maten var annerledes og byen var ny. Jeg levde et rolig liv, så akkurat dette var ikke noe stort problem. Jeg følte at jeg kunne håndtere det, og nå mine mål. Jeg måtte være psykisk sterk, ellers ville jeg neppe ha klart det.