- Fornøyd med uavgjort

Daniel Sturridge mener at et poeng til hvert av lagene var rettferdig i derbyet på Goodison. Angriperen berømmer Simon Mignolet og Jon Flanagan.

- Det var en bemerkelsesverdig kamp å være en del av, forklarer Sturridge til Liverpool Echo.

- Jeg var ikke sikker på om jeg ville komme innpå da vi ledet 2-1. Noen ganger når du verner en ledelse ønsker du ikke å bytte da det kan påvirke laget. Da de scoret ble jeg imidlertid bedt om å varme opp og jeg ble snart satt innpå. Jeg er bare glad for at jeg kunne bidra til at det ble uavgjort.

- Når alt kommer til alt må vi være fornøyd med et poeng.

- Vi var litt skuffet over å ha ledet to ganger og ikke kunne vinne, men nå må vi se fremover. Vi viste stor viljestyrke ved å komme tilbake mot slutten og uavgjort var trolig et rettferdig resultat.

- Steven sa at jeg skulle gå mot nærmeste stolpe ved scoringen og jeg er glad for at jeg fulgte hans råd. Avleveringen var glimrende og jeg greide akkurat å få styrt den inn i det lengste hjørnet.

- Jeg løp og feiret dit jeg gjorde fordi fansen i den delen av stadion hadde kommet med mishagsytringer hele tiden mens jeg varmet opp, slik at det bare var rett og rimelig at jeg kunne gi dem noe tilbake. Det var ikke noe personlig, det var bare erting.

- Karen i kassen på supermarkedet hvor jeg handler sa at han ikke ville betjene meg dersom jeg scoret slik at jeg ikke kommer til å gå dit de nærmeste dagene, gliser Daniel videre.

- Simon er en førsteklasses keeper, fortsetter spissen på spørsmål om Simon Mignolet.

- Ved starten av sesongen kunne alle se hva han står for da han reddet straffe mot Stoke City. Han har satt en standard. Det er vanskelig for en keeper og spille utrolig i hver kamp, men Simon er en utrolig type på og utenfor banen og vi er så glade for at vi har ham her.

- Jeg synes Jon Flanagan var banens beste mot Everton og alle var så glade på hans vegne.

- Han arbeider utrettelig hver dag på trening. Han er en topp fyr utenfor banen, og han har ventet tålmodig på denne muligheten og han tok sin sjanse.