- Fortsatt tidlig i pre-season

Brendan Rodgers sier at spillerne vil få spilletid på 60-70 minutter også mot Melbourne Victory. Deretter trappes spilletiden opp.

Liverpool befinner seg nå i et langt kjøligere klima i Sør-Australia enn tilfelle var i Jakarta i Indonesia. I morgen venter kamp mot Melbourne Victory
- Selvsagt hjelper forholdene. Det var nesten en lettelse å ha to treningsøkter i disse forholdene, spesielt i går kveld da det var litt kaldt. Det var perfekt, og spillerne trivdes, uttalte Brendan Rodgers til LFC TV tidligere i dag.

- Vi er fortsatt i en tidlig fase der spillerne skal klare 60-70 minutter. Etter denne kampen er vi klare til å øke. Vi har fortsatt noen kamper igjen å spille, men planen så langt har fungert meget bra.

- Alle spillerne er skadefrie. De har trent og jobbet hardt. Vi er ute etter å få spilletid før slutten av sesongoppkjøringen, slik at de er i form og klare til å komme i gang.

Brendan Rodgers tror Melbourne Victory blir Liverpools vanskeligste motstander hittil i pre-season.

- Jeg tror alle kampene på turen bli vanskelige. Melbourne Victory er en av største klubbene i australsk fotball. De spiller på et ikonisk stadion her i Melbourne, og det gjør det enda mer spesielt.

- Det er et veltrent lag og har en fotballfilosofi om hvordan de skal spille og jobbe. Det kommer til å bli en meget god test for oss.

Liverpool trente på Melbourne Cricket Ground for første gang tirsdag kveld. Mer enn 10000 fans fulgte treningen.

- Turen er en stor del av vårt arbeid på og utenfor banen. Kommersielt har det blitt gjort mye bra arbeid. Det er en stor ære, og jeg er stolt av å være den første Liverpool-manageren til å ta klubben til Indonesia og her til Melbourne og Australia.

- Det er fantastisk og viser hvilken appell Liverpool har verden over. Vi er en slik ikonisk klubb. Status rundt om i verden. Vi er veldig ydmyke over velkomsten vi har fått her. En av tingene som jeg har lært på denne turen er at penger ikke kan kjøpe deg historien – historien denne klubben har fått opp gjennom årene og fortsatt har.