- Gerrard har støttet meg hele veien

Brendan Rodgers takker Steven Gerrard for måten kapteinen har støttet ham på etter at han ble ansatt som Liverpool-manager.

- Når jeg begynte i denne jobben banket Steven Gerrard på kontordøren min. Han hadde avbrutt ferien sin for å ønske meg velkommen til klubben, minnes Rodgers.

- Han sa han ville stå bak meg 150%. Og han løy. Han løy fordi han har stått 250% bak meg. Som kaptein har han vært strålende for meg, uttaler manageren til Liverpool Daily Post.

- Det er mange managere som starter i nye jobber, og som kanskje føler at en seniorspiller eller en kaptein ikke gir alt for dem. Men Steven har vært helt strålende for meg i alt han har gjort. Han er en stor ambassadør for klubben både på og utenfor banen.

- Kamper som den mot Everton passer ham ypperlig. Han elsker disse kampene og intensiteten i dem. Han vet hvor viktige de er, og han overfører dette til sine lagkamerater.

Gerrard har bare gått glipp av 27 minutter med ligafotball i løpet av 13 kamper denne sesongen.

- Jeg sa før sesongen startet at jeg ønsket å ha ham tilgjengelig for alle kamper. Vi har en kamp i uken, men så kommer selvsagt landskamper i tillegg, og han spilte en time for landslaget i midtuken.

- Han er meget oppsatt på å spille alle våre kamper, og jeg må selvsagt lede ham og følge med på det. Jeg har fortalt ham at dersom vi er i en posisjon til å gi ham hvile i løpet av en kamp, så vil jeg hvile ham.

- Du prøver å se fremover. Jeg tok ham av banen da det gjenstod en halvtime mot Fulham, og den halvtimen kan spare beina hans i en lang sesong. Vi ønsker alltid å utnytte slike situasjoner, for å få maksimalt ut av ham, for han er fortsatt en svært innflytelsesrik spiller.

- Kvaliteten i hans spill er bemerkelsesverdig egentlig, og dersom jeg kan bidra til å få det beste ut av ham og maksimere hans talent, er det noe jeg vil gjøre.