- I god fysisk form

Steven Gerrard forteller at han er i god fysisk form, og føler han kan spille en stund til. Savner ligavinnermedaljen, men har ikke gitt opp håpet.

Etter å kun ha startet 22 kamper i 2010/11-sesongen, og 21 året etter, var det mange som var overrasket over at Gerrard startet i hele 42 forrige sesong. Kapteinen ser ut til å ha lagt skadeproblemene bak seg, og føler han kan spille en stund til.

 

- Jeg tror følelsene blir sterkere med alderen. Når du vet at du har begrenset med tid i karrieren ønsker du å få mest mulig ut av den, sier Gerrard til ESPN.

 

- Jeg føler meg frisk og sterk, og kan spille denne sesongen, og hvertfall en til. Det er så lenge kontrakten min varer - men jeg føler meg så bra som noen gang fysisk. Jeg spiller flere kamper på rad, er skadefri og trives med fotballen. Dersom det fortsetter så vil jeg fortsette å spille.

 

Gerrard får spørsmål om hva han ville ha endret, dersom han kunne endre én ting i sin karriere.

 

- Å ha en ligavinnermedalje så klart. Vi kom så nære under Rafa Benítez. Vi spilte uavgjort i noen kamper jeg synes vi burde ha vunnet, så det er et par ting jeg angrer når jeg tenker tilbake - men jeg er en som ser fremover.

 

- Det er et hull som mangler i karrieren, men jeg tror ikke jeg vil bruke resten av livet mitt på å være irritert eller frustrert. Jeg tror ikke det vil være rettferdig ovenfor meg selv. Helt siden jeg slo gjennom på dette laget som 18-åring har jeg prøvd å vinne tittelen, men det har ikke skjedd. Jeg har noen sjanser igjen, og vil fortsette å slåss for det.

 

Han tar ikke av etter den gode ligastarten.

 

- Jeg synes det er viktig for meg som kaptein at laget ikke hever forventningene. Når du snakker om å vinne tittelen, er det for tidlig, og jeg vil ikke at noen skal få slike forventninger. Det vil være urettferdig. Drømmen og planen vår i starten av sesongen var å komme blant de fire beste.