- Jeg er en dårlig taper

Daniel Sturridge hater å tape, og karakteriserer seg selv som en svært dårlig taper.

- Jeg kan være fæl når vi taper. Jeg prøver å holde maska når jeg går av banen etter et tap, men jeg hater intenst å tape, forklarer 23-åringen til Liverpoolfc.com.

- Når jeg tenker meg om er det ikke alltid jeg klarer å holde maska heller. Det er trolig en liten løgn.

- Alt avhenger av dagsformen. Jeg kan være en helt forferdelig dårlig taper, men jeg er ikke en type som skylder på andre. Jeg blir bare enormt frustrert over meg selv, og at jeg ikke klarte å hjelpe laget under kampen.

- Forhåpentligvis trenger jeg ikke å prate om dette så ofte. Det betinger at vi fortsetter å vinne kamper fra nå av og ut sesongen. I stedet kan vi prate om en suksessfull fremtid.

Faktum er at Sturridge ikke har opplevd så veldig mange tap etter at han kom til Liverpool den 2.januar. Men spissen er klar over at man ikke kan ta en seier for gitt på St Mary's i Southampton i dag.

- Vi må være klar over at Southampton har mye å spille for. Vi kan ikke tenke at dette blir lett bare fordi vi vant sist helg.

- Southampton har gode spillere og en god manager. En ung manager som er veldig sulten på å vise hva han kan utrette i Premier League. Det er viktig at vi forstår dette, og at vi går ut på banen og gjør en skikkelig god jobb. Vi må fokusere på kampen, og la dem bekymre seg for oss. Klarer vi det, vil det gå bra.