- Jeg er klar for kamp

Glen Johnson håper å gjøre comeback etter skade mot Newcastle i ettermiddag.

29-åringen har vært ute med en ankelskade siden Liverpools 1-0 seier over Manchester United i begynnelsen av september. Etter sju uker med rehabilitering er sidebacken endelig klar for innsats igjen.

- Det er i Liverpool jeg ønsker å være. Det er her jeg er lykkelig. Nå har jeg kjempet for å bli skadefri, og nå skal jeg kjempe for å vinne plassen min tilbake, sier Johnson til The Times.

29-åringen bekymrer seg ikke over at han bare har halvannet år igjen av kontrakten sin med Anfield-klubben.

- Kontraktspørsmålet vil løse seg selv. Jeg har 18 måneder igjen av min kontrakt, og ingen har nevnt noe for meg. Min jobb er å gjøre meg fortjent en ny kontrakt. 

 - Det eneste jeg kan gjøre er å konsentrere meg om å jobbe hardt og gjøre det bra på banen. Det har vært en god oppskrift for meg de siste fem årene, og jeg er sikker på at det vil være en god oppskrift også i fremtiden.

Johnson er heller ikke bekymret for plassen sin på landslaget trass i det lange skadeoppholdet.

- Jeg bekymrer meg ikke om hva andre folk gjør. Jeg så kampene, og ønsket at England skulle vinne. Så enkelt er det. Vi ønsker alle å komme med i troppen til VM i Brasil, men jeg kommer aldri til å ønske en lagkamerat noe vondt bare fordi han spiller i min posisjon.

- Dessuten har jeg vært en del av laget som kvalifiserte seg til VM. Jeg spilte i hver eneste kvalifiseringskamp før jeg ble skadet, så jeg spilte en stor rolle. Det er selvsagt frustrerende å se kamper du skulle vært involvert i fra sidelinjen. Men det var fantastisk for alle involverte at vi kvalifiserte oss for VM. Det er sluttspillkampene du ønsker å spille i.