- Jeg var nær ved å velge Liverpool

Diego Costa hevder han var nær ved å ta turen til de røde fra Merseyside i sommerens transfervindu, da Brendan Rodgers søkte etter et stort offensivt navn.

Det er mye omtalt at Liverpool prøvde å kjøpe de offensive spillerne Henrikh Mkhitaryan, Diego Costa og Willian i sommerens transfervindu. Tre mislykkede forsøk gjorde at Victor Moses ble hentet fra Chelsea på lån, på vinduets siste dag.

Mkhitaryan, Costa og Willian lå alle i prissjiktet £20-30M, og hvor de valgte henholdsvis å gå til Borussia Dortmund, bli i Atletico Madrid og å velge Chelsea. Når det gjaldt Willian skal Liverpool ha trukket seg ut i god tid p.g.a. prisen før spilleren ble snappet foran nesa på Tottenham. Diego Costa hevder imidlertid nå at han var nær ved å velge Liverpool.

- Jeg hadde muligheter til å reise. Jeg var veldig nærme ved å gjøre alvor av det, Liverpool er en stor klubb, forklarer Costa til Mundo Deportivo.

- Men etter hvor mye jeg hadde kjempet og overvunnet problemer for å komme på laget til Atletico, hvordan kunne jeg reise?

- Jeg mener det er veldig viktig for meg å fortsette her og vokse ytterligere i mange år til. Her har jeg tillit og respekt fra folk.

Brendan Rodgers vil ventelig igjen prøve seg i transfervinduet i januar, og hvor en offensiv spiller med øye for scoringer nok en gang kan være høyt på ønskelisten. FSG har i gjennomsnitt stilt ca £20M til rådighet i hvert vindu, og det beløpet kan økes gjennom spillersalg. Etter sommerens overganger har for eksempel Liverpool fire rutinerte midtstoppere i Agger, Skrtel, Touré og Sakho, samt lovende forsvarere som Andre Wisdom og Martin Kelly i tillegg til langtidsskadede Sebastian Coates, og hvor manageren kan komme til å finne en spiller eller to for overflødig.