- Klubben har vært utrolig lojal mot meg

Steven Gerrard har vært i Liverpool FC siden han var åtte år gammel, og mange vil applaudere ham for hans lojalitet. Selv mener han at klubben har vært minst like lojal mot ham selv.

- Dette er klubben jeg har holdt med siden jeg var gutt, og jeg er i en utrolig priviligert posisjon som får være lagets kaptein, uttaler Gerrard til Press Association.

- Jeg var veldig nær en overgang til Chelsea i sin tid, men jeg angrer ingenting og er veldig glad for at jeg forble lojal mot Liverpool. Mange vil snakke om min lojalitet mot Liverpool, men hva som sjelden blir nevnt er Liverpools lojalitet mot meg. Jeg har vært her siden jeg var åtte år gammel, og blir stadig tilbudt nye kontrakter. Jeg har hele tiden blitt satt pris på av klubben. De har alltid støttet meg på og utenfor banen, fortsetter 32-åringen.

- En fotballkarriere er som en berg- og dalbane. Det går opp og ned, og du lærer av feilene du begår både på og utenfor banen. Men uansett hva jeg har gjort har jeg hele tiden hatt fantastiske mennesker rundt meg i klubben. Jeg synes Liverpool fortjener en stor takk fra meg selv for lojaliteten de har vist meg.

Gerrard er også svært glad for at Brendan Rodgers nå er lagets manager.

- Våre fans krever suksess og at vi vinner kampene vi spiller. Dersom du så etter en ung manager der ute som var på vei opp og frem, og som kunne hjelpe oss til å oppnå suksess, ville jeg valgt Brendan Rodgers. Han ga opp en toppjobb og en komfortabel situasjon i Swansea, hvor han hadde gjort det fantastisk bra, og hadde motet og karakterstyrken til å komme hit og gi seg i kast med denne store utfordringen.

- Nå deler han ansvaret og presset med karer som meg selv og Jamie Carragher. Dette er en tøff klubb å være i, med kravene som stilles til deg og forventningene som hviler på dine skuldre hver eneste dag.