- Kolo er et samlingspunkt

Martin Kelly forteller at nykommer Kolo Toure er blitt en sentral skikkelse i Liverpool-garderoben.

- Kolo er en flott type. Han er blitt en sentral skikkelse i klubben, og er til stor hjelp for sine lagkamerater, forteller Kelly til Liverpoolfc.com.

- Det spiller ingen rolle om han er på laget ditt eller ei på trening, han forsøker å gi råd til alle, og det er noe du liker som forsvarer. Du liker å føle at du er en del av et lag, fortsetter høyrebacken.

- Det er store spillere i klubben som forsøker å holde alle samlet, fra målvaktene og frem til spissene. Balansen i laget er den rette så langt denne sesongen. Det har vært strålende.

Fire nye forsvarere i Toure, Aly Cissokho, Mamadou Sakho og Tiago Ilori bidrar til hard konkurranse om plassene i forsvarsrekka denne sesongen.

- I en klubb som Liverpool vil det komme inn nye spillere hele tiden, som vil styrke troppen og gjøre den så sterk som mulig. Det er bare å studere laget vårt nå, og se den fantastiske måten vi spiller på. Vi spiller virkelig bra som lag, både defensivt og offensivt.

- Når vi tar ledelsen, klarer vi å holde på den og ta hjem seieren. Det er hva som har gitt oss fremgang denne sesongen. De nye spillerne er storartede. De gjør meg som spiller bare mer bestemt på å vinne tilbake plassen min.

- Som spiller må jeg tilpasse meg. Jeg kan spille både vingback og sideback. I en klubb som Liverpool må du være i stand til å forandre deg. Spillerne må være gode nok til å spille hvor manageren ønsker at de skal spille.

- Nøkkelen til vårt solide forsvarsspill har være gode forsvarere som er i stand til å jobbe sammen, i tillegg til at vi hentet inn en keeper i toppklasse.

- I løpet av preseason gjorde vi mye fysisk trening. Vi visste vi hadde egenskapene som trengs, men vi måtte komme i form. Vi klarte det, og derfor har vi fått en veldig god start på sesongen.