- Kommer ikke utenom Suarez som årets spiller

Brendan Rodgers er ikke i tvil om at Luis Suarez bør bli PFA Players’ Player of the Year for 2012/13. Spissen har scoret 25 mål på 37 kamper for Liverpool så langt denne sesongen.

Brendan Rodgers ble spurt på dagens pressekonferanse på Melwood om hvilken spiller han mener fortjener å få prisen i år.
- Luis Suarez, uttalte Brendan Rodgers til pressen.

- Han har vært fenomenal, og det er ikke bare en mening jeg har som hans manager.

- Dette er en spiller som har måttet spille i angrep på egenhånd som den eneste spissen vi hadde i seks måneder og han har ikke gått glipp av en dag med trening.

- Han har spilt hvert minutt av hver kamp og hans prestasjoner har talt for seg selv.

- Det er mange store spillere i denne ligaen, men han har vært helt enestående. Jeg kan ikke se forbi ham for å være ærlig.

Suarez fikk selskap av Daniel Sturridge i januar, og duoen har nettet 11 mål på 10 kamper de har spilt sammen.
- De er to toppspillere. De har ulike kvaliteter og ulike stiler. Dere har sett Luis hele sesongen – hans intelligens, bevegelse og intensitet i spillet.

- Da jeg kom hit, snakket alle om hans avslutninger og hvor mange sjanser han misbrukte. Men se på hans utnyttelsesprosent på sjansene i år. Målene han har satt inn har vært utmerket. Han er et fremragende samlingspunkt for laget.

- Daniel er en annen type spiller. Han er sulten på scoringer, men han ønsker å spille på linje med motstanderens backrekke. Hans bevegelser er meget, meget gode og folk har også sett hans hurtighet, kraft, løp og skuddferdigheter.

- Når de spiller ammen, finner de rom meget bra, men Danny har mulighet til å komme inn i bakrommet . Når han kommer seg fri, så er han meget, meget vanskelig å ta igjen ettersom han er så rask.

- De er en reell trussel, og vi har også andre i laget med kvalitet. Det samarbeidet og samholdet vokser hele tiden, og det er gledelig å se.