- Lærer av de andre

Jordon Ibe har fått spille i alle Liverpools treningskamper denne sommeren, og han synes det går bra å være med førstelaget i sesongoppkjøringen.

– Jeg føler jeg gjør det greit. Jeg prøver å lære av seniorspillerne og de nye som har kommet inn, forteller Ibe til Liverpool Echo.

Den tekniske lynvingen har i tillegg scoret for de helrøde, da han satte inn lagets andre mål mot Preston for snart to uker siden.

Mot Indonesia forrige lørdag ble han også lagt merke til etter innhoppet i andre omgang. Han stormet fra indoneserne og ga Oussama Assaidi og Raheem Sterling en enkel oppgave med å score alene med keeper.

I går, da Liverpool slo Melbourne Victory, var Ibe blant de mest aktive på banen. Brendan Rodgers sammenliknet hurtigtoget med en OL-sprinter i etterkant.

– Forhåpentligvis kan jeg ta dette med inn til den nye sesongen og forbli stabil, sier 17-åringen.

Han forklarer at debuten mot QPR forrige sesong var spesiell – og det ga mersmak.

– Det var et skikkelig «boost» å få min førstelagsdebut mot Queens Park Rangers på Anfield på den siste dagen av sesongen. Å få spille i Premier League, og på en såpass stor anledning som Jamie Carraghers opptreden før han la opp, var en stor opplevelse for meg.