- Samhold i troppen en nøkkelfaktor

Brendan Rodgers berømmer en spillerstall han betegner som nokså liten. Manageren vil kun ha inn spillere som kan styrke troppen, og ingen behøver å bli solgt.

- Troppen vi har for øyeblikket er nokså liten, da vi har noen spillere ute med skader, forklarte Brendan Rodgers til pressen på Melwood i dag.

- Jeg ser imidlertid alltid mot hva vi selv har, slik som har vært tilfellet når vi har hatt skader. Unge Jon Flanagan har kommet inn på laget og Raheem Sterling det samme.

- Det er klart at vi ønsker å styrke troppen, men det må være spillere som helt klart er bedre enn de vi har fra før.

- Angående spillere på vei ut, vi behøver ikke å kvitte oss med noen. Hvis spillere ikke er på laget, da må de kjempe for å komme seg tilbake dit. Det er det fine med å ha en tropp.

- Du kunne se den lagånden som hersket i helgen. Hvis du så mot benken da vi scoret målene og var i ferd med å vinne kampen, da vil du ha sett en glad benk.

- Jeg har alltid sagt at spillerne som ikke er ute på banen har et ansvar med å støtte de som er der. Hvis du er ute av laget da er det selvfølgelig vanskelig, noe jeg alltid tilkjennegir ved å gi dem støtte.

- Spillerne må imidlertid også stå opp for hverandre. De arbeider alle sammen; det er jeg som tar ut laget.

- Det dreier seg veldig mye om samhold her, og det har vært en av nøkkelfaktorene så langt denne sesongen.