- Skulderen føles bra

Joe Allen er glad for å være tilbake i full trening etter skulderoperasjonen. Midtbanespilleren føler at han er tilbake til normalen, og er ivrig etter å komme i gang med ny sesong.

Joe Allen slet lenge med en skulderskade forrige sesong, men fikk 37 kamper for Liverpool før han måtte opereres. Han mistet resten av sesongen, men returnerte til full trening tidligere denne uken.

- Min skulder føles bra. Jeg føler at jeg er tilbake til normalen. Fysisk vil det føles litt rart de første par ukene, men jeg kan føle at selvtilliten er på vei tilbake, sier Joe Allen til LFC TV.

- I sommer har jeg måttet fortsette rehabiliteringen, men heldigvis hadde jeg gjort det meste jeg trengte før sesongslutt, så det gjaldt bare å holde det gående.

- Jeg fikk klarsignal til å trene for fullt tidligere denne uken. Det er strålende å være tilbake. Selvsagt nyter vi pausen og ferien, men samtidig kan vi ikke vente på å returnere og komme i gang.

- Etter å ha mistet slutten av forrige sesong kunne jeg personlig ikke vente med å komme tilbake. Forhåpentlig kan jeg legge skaden bak meg en gang for alle.

- Jeg tror det første året i ny klubb kan være vanskelig for alle på noen måter, men jeg føler at jeg har funnet meg til rette. Jeg ser frem til en frisk start kommende sesong. Forhåpentligvis kan jeg spille noen gode kamper.

- Jeg tror at jeg kanskje la for mye press på meg selv forrige sesong når det gjaldt slike ting. Det gjelder bare å gjøre sitt beste på trening hver dag og i hver kamp. Det er egentlig alt jeg kan gjøre.

Sesongoppkjøringen begynte tidligere denne uken.
- De første par ukene av preseason er alltid harde. Jeg ville lyve om jeg sa noe annet. Du ser frem til å komme tilbake, men samtidig er du litt nervøs for at andre ligger foran deg og hvor hardt det kommer til å bli. Men selvsagt er alt nødvendig foran den nye sesongen.

Luis Alberto, Iago Aspas, Simon Mignolet og Kolo Toure er nye spillere i klubben.
- De har funnet seg meget bra til rette. Du er alltid bekymret for at nye spillere vil trenge tid til å tilpasse seg, men de har funnet seg til rette umiddelbart. De har fått sving på sakene, noe som er et meget godt tegn.

Jonjo Shelvey har forlatt Liverpool til fordel for Swansea, klubben Allen sluttet seg til da han var ni år i 1999. Shelvey lyttet til råd fra Allen før han sluttførte overgangen.
- Han snakket litt med meg om det. Han var lei seg for å forlate Liverpool, men ser frem til å dra dit.