- Southampton spiller bra mot topplagene

Southampton, Liverpools neste motstander, ligger på 16.plass i Premier League, men Brendan Rodgers advarer mot å ta lett på oppgaven.

Liverpool møter Southampton på St. Mary’s Stadium lørdag. De helrøde vant 1-0 i motsatte oppgjør tidligere i sesongen. Sydkyst-klubben har siden den gang skiftet ut manager Nigel Adkins med Mauricio Pochettino.

- Deres prestasjoner gjennom sesongen har vært gode. De har spilt meget bra mot topplagene. Det er et lag som vil sette press på oss. Vi må være på vårt beste for å få et resultat, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

 - Nigel gjorde en glimrende jobb, men ble løst fra sine oppgaver. Jobben han gjorde var utrolig – opprykk to sesonger på rad.

- Måten de spilte på var mye hans varemerke. Jeg så det i League One og Championship. Av de lagene som rykket opp har de vært det laget som har imponert meg med sine fotballideer og hvordan de har forsøkt å spille.

- Når du er et nyopprykket lag, tar det tid å akklimatisere seg i en meget vanskelig liga. Ettersom sesongen har gått, hadde Nigel og spillerne virkelig funnet seg til rette. De så ut til å være på god vei til å klare seg i divisjonen.

- Uheldigvis for ham så mistet han jobben. Den nye manageren har kommet inn med tilsvarende ideer og filosofi. Det er en liten taktisk tilpasning, en annen måte å presse ballen på.

- De spilte meget godt under Nigel Adkins, men den nye manageren vil komme inn og sette sitt preg på spillet. Det vil ta en viss tid.