- Store fremskritt

Steven Gerrard mener at Liverpool har gjort store fremskritt rent spillemessig denne sesongen.

- Vi tar store skritt i riktig retning. Men det vil ta tid å nå dit vi ønsker å komme. Det har vært gjort store endringer gjennom hele sesongen, men vi tar skritt fremover, uttaler Liverpool-kapteinen til klubbens offisielle nettside.

- Vi må forsøke å unngå arbeidsuhell som det mot West Bromwich på hjemmebane og Southampton på bortebane. Vi må klare å unngå slike arbeidsuhell og finne stabiliteten.

- Nå må vi se fremover mot neste kamp, som er mot Newcastle. En veldig vanskelig kamp. Her i Liverpool må vi forsøke å vinne alle kampene som gjenstår, og så får vi se hvor vi ender.

- Everton ligger foran oss på tabellen for øyeblikket. Det finnes ikke noe mer motiverende som Liverpool-spiller enn å forsøke å gå forbi dem i tillegg.

Liverpool lå under 1-0 for Chelsea ved pause i går.

- Manageren forlangte en reaksjon fra oss. Daniel Sturridge utgjorde en enorm forskjell. Når han er i en slik form er han ustoppelig, og hans spill ga laget et løft.

- Stemningen på tribunene var strålende i annen omgang, og vi fortjente minst uavgjort ut fra sjansene vi skapte.

- Jeg synes ikke stemningen var tam før pause, men laget var tamt. På hjemmebane er det av og til opp til laget å løfte publikum. Vi må ta ansvar for at vi var tamme i første omgang.

- I andreomgang, når publikum så at vi ville blø for drakta, fikk vi respons. Vi fikk enorm støtte. Jeg syntes vi var veldig uheldige som ikke vant kampen, avslutter Gerrard.