- Suarez blir i Liverpool

Luis Suarez er lykkelig i Liverpool, og Brendan Rodgers har ingen planer om å selge angriperen til sommeren. Ingen hast med kontraktsforhandlinger.

26-åringen ønsket å forlate Liverpool i sommer, og hevdet at Brendan Rodgers hadde lovet ham en overgang til en klubb i Champions League, dersom en ikke klarte sine egne målsetninger.

 

- Det var aldri noen slik avtale tidligere, og det er ingen denne sommeren. Kontrakten var som den var. Vi ønsket at han skulle bli, og med to og et halvt år igjen er jeg sikker på at det vil skje noe mellom nå og slutten av sesongen for å beholde ham her, men det avhenger av flere ting, sier Rodgers til the Guardian.


Heller ikke neste sommer finnes det noen avtale om at han får dra dersom de røde ikke klarer topp fire.
 

- Det viktigste er at spilleren er lykkelig. Jeg deltar ikke i samtalene, men forstår at det ikke finnes noen slik avtale.

 

Suarez ble intervjuet av Marca etter kampen på lørdag. Den spanske avisen har et nært forhold til Real Madrid.

 

- Jeg er lykkelig her, og vil bli, svarte Suarez på spørsmål om sin egen fremtid.

 

Rodgers vil ikke at spilleren skal bli distrahert, og heller ha fortsatt fokus på det han utretter på banen.

 

- Det er ikke noe hast for å gjøre noen ting. Jeg tror begge parter er komfortable med situasjonen, og det er ikke noen grunn til å endre det. Spilleren er lykkelig. Vi gjorde det klart hva vi mente i sommer, og slik er situasjonen. Det eneste vi og Luis konsentrerer oss om nå at han skal spille på det nivået han spiller, og resten vil gå av seg selv.

 

- Jeg tror ikke det vil bety noe for han uansett. Han er alltid veldig fokusert på fotballen. Dersom det er noe klubben og agenten vil ordne vil det bli gjort, men for øyeblikket er alle parter lykkelig, og vi får se hva som skjer.

 

Liverpoolspissens angrepspartner for Uruguay, Edinson Cavani, uttalte i dag at et salg av Luis Suarez i sommer vil sette ny overgangsrekord dersom Liverpool bestemmer seg for å selge. Rodgers vil heller beholde Suarez enn å lete etter en erstatter.

 

- Det er ikke mange som han. Når du ser hva han gir klubben, er det ikke mange der ute som kan gjøre det. Det finnes noen utrolige talenter, men når du faktisk har en må du slåss for å beholde han, slik vi gjorde i sommer. Han går snart inn i sine beste år i karrieren, og dersom vi kan beholde han vil vi kunne nyte hans beste år.