- Utmerket forestilling

Brendan Rodgers synes Liverpool spilte utmerket i 5-0-seieren mot Norwich, og han håper kampen var en indikasjon på formen Liverpool vil vise på Anfield resten av sesongen.

Jordan Henderson, Luis Suarez, Daniel Sturridge, Steven Gerrard og et selvmål av Ryan Bennett sørget for 5-0-seier mot Norwich. Dette var Liverpools femte største seier i Premier League noensinne.

- Jeg kunne ikke ha bedt om mer. Jeg synes spillerne var strålende i fremføringen og innstillingen. Dette var en flott respons (etter tapet mot Manchester United), sa Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter kampen.

- Vi hadde skikkelig flyt i bevegelsene i dag, på øvre del av banen. Defensivt og i presset var vi meget aggressive for å vinne ballen tilbake.

- Jordan (Henderson) scoret et flott mål, og det satte oss på sporet. Hvilken avslutning det var.

- I dag tangerte vi antall hjemmeseirer fra forrige sesong, og vi har fortsatt noen måneder igjen av sesongen.

- For et hvert lag er hjemmeformen viktig dersom du skal være suksessfull. Vi elsker å spille på hjemmebane. Anfield er et flott sted å komme og spille fotball. Spillerne begynner virkelig å trives med å komme hit. De har flott støtte, og forhåpentligvis er supporterne fornøyd med hva de ser.

På transferfronten hadde Brendan Rodgers ingenting nytt å meddele.

- Ingenting i det hele tatt. Jeg ser at mange spillere blir linket, men det er ingenting å tilføye. Selv om det skulle være det, ville jeg ikke ha sagt noe.

- Vi er bare ute etter å hente inn gode spillere, bygge en konkurransedyktig tropp og holde alle på tærne og få spillerne til å være redd om plassen på laget.