- Vi er i rute

Keepertrener John Achterberg hevder at Liverpool på ingen måte ligger foran skjema med sin andreplass i Premier League etter 11 kamper.

- Jeg synes ikke vi ligger foran skjema, for vi ønsker å vinne hver eneste kamp, sier Achterberg til Liverpoolfc.com.

- Hadde vi vunnet et par til kunne vi ha toppet tabellen, men vi må bare fokusere på neste kamp og ta en kamp om gangen. Vi stiller med den samme holdningen og samme fokus på å vinne foran hver eneste kamp.

Da Liverpool vant 4-0 over Fulham sist helg, var det første gang på sju kamper at de røde unngikk baklengsmål.

- Det er alltid viktig å unngå baklengsmål. Klarer du det, er det alltid en god sjanse for at du vil få et godt resultat. Dessverre gikk det noen uker uten at vi klarte det, men nå har vi i det minste klart det igjen, og forhåpentligvis kommer det flere kamper uten baklengsmål i ukene som kommer.

- Vi jobber hele tiden med taktiske grep, både defensivt og offensivt. Vi spiller for å holde nullen i alle kamper. Noen ganger klarer vi det, andre ganger ikke. Forhåpentligvis vil det skje hyppigere fremover.

Liverpool-angrepet virker fryktinngytende denne sesongen, med Philippe Coutinho, Luis Suarez og Daniel Sturridge i spissen. Som gammel keeper hadde imidlertid Achterberg likt å spille mot trioen.

- Alle spillere ønsker å spille mot toppspillere. Det handler bare om å være konsentrert og gjøre jobben din, uansett om du fører kampen eller ei. Dersom en spiller scorer mål på deg, må du bare holde hodet hevet. De fleste spillere vil slite mot de tre. Det ser vi uke etter uke.