- Vi hadde sjanser nok til å vinne

Ryan McLaughlin mener at Liverpool U21 hadde sjanser nok til å vinne borte mot West Bromwich i dag. I stedet endte kampen med 4-2 tap på The Hawthorns.

- Vi fikk en god start, men så fikk vi tre i sekken, noe som var et slag i ansiktet. Men når vi reduserte like før pause, var vi egentlig ganske sikre i pausen på at vi ville klare å komme tilbake i kampen. Vi hadde sjansene til å vinne kampen, men tok ikke vare på dem. Mens de tok vare på sjansen de fikk og scoret mot slutten, så det var frustrerende, sier McLaughlin til LFC TV.

- I andre omgang satset de på å ta oss på kontringer, og vi måtte selvsagt ha det i bakhodet, men hadde vi tatt vare på sjansene våre ville vi ha vunnet kampen. Vi hadde nok av dem, så det var en frustrerende dag. West Bromwich hadde en veldig god spiller på topp, og de hadde flere spillere med førstelagserfaring som viste sin rutine og sine kvaliteter.

- Nå må vi bare ta oss sammen igjen til neste kamp, mot Middlesbrough. Personlig synes jeg det var godt å spille i min vante posisjon som høyreback igjen i dag, med Brad Smith på venstrebacken. Men jeg er skuffet over måten vi tapte kampen på. Vi har vist tidligere i sesongen at vi er i stand til å score mål, men i dag hadde vi ikke dagen. Skuddene våre gikk ikke inn. Vi hadde sjanser nok til å vinne to kamper. Om vi hadde vunnet kampen hadde vi også klatret til topps på tabellen, noe vi også hadde i bakhodet. Vi var bestemte på å vinne kampen, men dessverre klarte vi det ikke.