- Vi kan score flere mål

Liverpool har i gjennomsnitt scoret to mål per kamp i Premier League denne sesongen, men Victor Moses mener at de røde er i stand til å sette ballen i mål enda hyppigere.

- Vi kan score flere mål, for vi har to målkåte spisser. Vi kan score to eller tre mål i hver eneste kamp, for vi har nok kvalitetsspillere til å klare det. Vi har gjort det bra så langt. Nå ønsker vi bare å jobbe hardt på trening og i kampene for å score så mange mål som mulig, sier Moses til Liverpoolfc.com.

- Jeg ønsker å score mål selv også. Jeg satte meg om mål å score rundt 20 mål denne sesongen. Det er fortsatt mange kamper som gjenstår, så forhåpentligvis kan jeg nærme meg det målet. Jeg tror jeg har det som skal til for å klare det, så jeg ser frem til hver eneste kamp, fortsetter vingen.

- Vi har nok kvalitetsspillere til å vinne alle kamper denne sesongen. Alle jobber hardt sammen som et lag. Det er hva vi trenger. Vi har en god keeper også, som har hjulpet oss.

- Nå håper vi bare at alle er skadefrie foran alle kamper vi skal spille. Forhåpentligvis kan vi vinne mange kamper og bli værende blant topp fire.

Moses ble kåret til Nigerian Footballer of the Year tidligere denne uken, noe han er stolt over.

- Det betyr mye for meg. Jeg synes det er en stor ære, og ble veldig opprømt da jeg fikke høre det. Jeg synes jeg har hatt et stort år, spesielt med landslaget i Afrikamesterskapet. Jeg kjempet hardt for laget. Denne prisen er ikke bare til meg selv, men til de andre spillerne på landslaget også. Jeg setter virkelig pris på utmerkelsen, og ønsker å takke alle.

Men nå fokuserer vingen på klubblaget i tiden som kommer.

- Jeg spiller der hvor manageren ønsker at jeg skal spille. Jeg kan spille ute på vingen, som spiss, eller hvor som helst i angrepsrekka. Jeg er klar for å jobbe for laget når manageren setter meg inn.

- Jeg trives her. Liverpool er en enorm klubb. Vi har gjort det bra en stund, og nå ønsker vi å fortsette slik.

- Vi må bare stå sammen som lag, og gjøre det samme som vi har gjort så langt. Ta en kamp om gangen, ha det morsomt og fortsette å vinne kamper.

- Selv ønsker jeg fortsatt å jobbe hardt på trening, og gjøre det jeg er god til, noe som er å jobbe hardt for laget.

- Da jeg kom hit fikk jeg starte kampene. Nå har manageren skiftet mening, og ønsker å rotere litt på troppen. Jeg må bare være tålmodig, og vente på at det skal bli min tur igjen. Jeg vil ta det videre derfra, og hjelpe laget.

Moses spilte de siste drøye 20 minuttene av helgens Merseyside-derby.

- Lokaloppgjør er annerledes enn andre kamper. De to lagene kjenner motstanderen bedre. Det er mye mer spennende, både for supporterne og spillerne. Alle ønsker å vinne kampen.

- Nå ser alle frem til søndagens kamp, ikke minst siden Everton-kampen var et flott lokaloppgjør. Vi utlignet ved Sturridge. Han kom inn og gjorde mål. Han har vært i knallform for oss denne sesongen. Det har Suarez også. Vi har to målkåte spisser på laget for øyeblikket, så vi fremstår som et veldig godt balansert lag. Det var en god kamp sist lørdag.