- Vi trenger flere spillere med erfaring

Brendan Rodgers tilbakeviser at Liverpool er en lettvekter fysisk sett i Premier League, men innrømmer at laget trenger flere spillere med erfaring.

Liverpool slet på midtbanen mot Manchester United i første omgang på Old Trafford søndag, men laget hevet seg etter å ha kommet to mål under.  Brendan Rodgers innrømmer at laget har behov for flere erfarne spillere. Han avviser at spillerne hans mangler aggressivitet og ikke klarer å håndtere fysisk motstand.

- Egentlig ikke. Når du spiller et mer teknisk spill, vil du alltid få det kastet mot deg. Vi kunne enkelt ha flyttet backrekken opp til midtstreken og fått Pepe til å feie ballen fremover på banen og spille en kjempende stil, og da vil det se ut som du er aggressiv og kjemper, sier Brendan Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Vi har nok spillere som kan sette foten inn og presse ballen. I den moderne fotballen er det veldig vanskelig å gjøre det uansett. Taklingene som ble foretatt for flere år siden, slipper du ikke unna med nå likevel.

- Vi har nok fysikk i laget, men vi trenger noen flere spillere med erfaring. Det største er erfaring. Hvis dere ser på Uniteds benk på søndag og sammenligner med vår, så er det avstanden i spillerstall.

- Vi må forbedre den. Jeg tror vi kommer til å gjøre det, men det vil ta noen flere transfervinduer, og da vil vi være klare til å konkurrere.

- Vi har Steven Gerrard, som er et av de beste eksemplene på det i landet de seneste ti årene eller så.

- Vi har den aggressiviteten. Det handler ikke om hvor stor du er, det handler om aggressiviteten du har innvendig. I andre omgang (mot United) var evnen til å kjempe mye bedre.

- Aggressivitet dreier seg ikke om å ha spillere på 190 cm på midten av banen som vil drive laget fremover. Aggressivitet sitter i hodet.

- Dere kunne se i andre omgang at vi var mer aggressive i vårt spill og innstillingen i kampen. Vi burde ha fått med oss noe.

Liverpool har tapt ti av de seneste 11 møtene med Manchester United på Old Trafford, men statistikken mot topp fem – United, City, Arsenal, Tottenham og Chelsea, siden starten av forrige sesong er kun tre seirer på 16 kamper.