Akter å kjempe seg tilbake på laget

Suso har ikke fått så mye spilletid for Liverpool den siste tiden, men spanjolen tar utfordringen på strak arm og akter å kjempe seg tilbake på laget igjen.

Kjøpet av Daniel Sturridge, samt det faktum at Fabio Borini er tilbake etter skade, har ført til større konkurranse om plassene i startelleveren. Det har ført til at Suso ikke har fått spilletid siden FA-cupkampen mot Mansfield 6.januar.

- Nå som Daniel Sturridge har kommet inn og Fabio Borini er tilbake etter skade vil det bli ekstra konkurranse om plassene. Det blir vanskelig å komme med på Liverpools førstelag, og slik bør det også være fordi dette er et av de beste lagene i Europa, uttaler Suso til klubbens offisielle kampprogram.

- Konkurranse er bare sunt for meg, for det gjør meg mer oppsatt på å jobbe enda hardere og bli en bedre spiller. Laget er uansett alltid viktigst, fortsetter spanjolen.

Suso har spilt 18 førstelagskamper siden debuten mot Young Boys i september.

- Jeg er veldig godt fornøyd med sesongen så langt. Jeg tror jeg kan prestere enda bedre, men dette er mitt første år og jeg får mer rutine for hver kamp jeg spiller.

- Premier League er veldig vanskelig å spille i, og jeg er bare 19 år, så jeg må jobbe for å bli bedre og lære av alle de store spillerne vi har her, som har mye rutine.

- Du har ikke råd til å sovne hen i dette laget. Du må jobbe hardt hele tiden, hver eneste dag, for å vise manageren og alle her at du spiller bra. Det er mange gode spillere her, og ikke alle kan spille hver eneste uke. Spiller du ikke en helg, må du i løpet av den neste uken vise at du kan prestere bra.