Ankelskade for Glen Johnson

Brendan Rodgers kunne fortelle at en vridning i ankelen gjorde at Glen Johnson måtte forlate banen mot Manchester United. Daniel Sturridge var plaget av en lårskade.

Glen Johnson gikk inn i en takling med Patrice Evra noen minutter før slutt i 1-0 seieren mot Manchester United, og høyrebacken måtte snart kaste inn håndkleet. På oppvarmingen kunne en se at Daniel Sturridge holdt seg til låret, men matchvinneren fullførte likevel kampen.

- Han fikk en skikkelig smell hvor han vred ankelen, sier Brendan Rodgers om Johnson. – Han får nå behandling, og selv om det var så ille at han måtte bytte ut kan vi bare vente å se.

- Jeg er henrykt over hans innstilling siden han var langt unna å være helt frisk i dag, fortsetter manageren om Sturridge. – Han spilte hele kampen og ekstraomganger tidligere i uka og han hadde en liten skade i låret.

- Dette er imidlertid hva jeg sier om han, han gjør seg bare tilgjengelig. Selv om han er 70 prosent er han like god hvis ikke bedre enn mange spisser i Premier League, så du må finne viljen og lidenskapen til å presse deg selv. Han gjorde det i dag og fikk sin belønning. Han viste stor årvåkenhet ved å komme foran keeperen ved scoringen og han er alltid en trussel når han er på banen.

En vil imidlertid anta at begge spillerne er tvilsomme foran Englands landskamper til neste uke.