Barnes besøker Norge

Liverpool-legenden og den tidligere engelske landslagsprofilen John Barnes kommer til Norge i helgen i forbindelse med storkampen mellom LFC og Man Utd. Se hvor du kan møte ham.

Lørdag kan du møte ham på Østlandet, nærmere bestemt på Strømmen storsenter og søndag møter du ham i Førde på Vestlandet.

John Barnes spilte i Liverpool-trøya i ti år og kjempa for de røde i over 300 kamper og scoret 84 mål. I helga kan du treffe Barnes på Strømmen Storsenter lørdag klokka 14 når han signerer supporterklubben og Øra Fonograms CD til inntekt for Hillsborough Justice Campaign og Hillsborough Family Support Group, "Hillsborough Justice". 

Barnes vil også signere den offisielle LFC-boka "Liverpoolhelter" (Der han er den ene av fjorten Liverpool-legender som er portrettert) og den nyutgitte Shanklybiografien "Shankly. Rett fra hjertet" som har blitt oversatt til norsk i forbindelse med at det på mandag er 100 år siden Bill Shankly ble født. Ta på deg LFC-drakt og farg Norges største kjøpesenter med rett rødfarge og rett røddrakt dagen før storkampen mellom LFC og Manchester United.

 

Søndag er det Vestlandet og Førde sin tur å få storfint besøk. Der skal John Barnes og Ragnhild Lund Ansnes varme opp med underholdning før og etter kampen mellom erkerivalene i nordvest-England. Barnes, som også er en etterspurt fotballekspert for tv-kanaler i hele tre verdensdeler gir oss kampanalyse midtveis og etter kampen.

Det blir selvsagt mulighet til autografer og bilder sammen med Barnsey.

 

Sted:Storsalen, Førdehuset , Førde

Tid:13.30

 

Billetter sikrer du deg her: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?arrnr=63655&frs_id=4072251&frs_pris=&dato=%2A&p_id=153&