Bekreftet: Luis Alberto har signert

Liverpool FC bekrefter at Luis Alberto har signert en langtidskontrakt med de helrøde. Klubben venter nå kun på internasjonal klarering.

Liverpool FC har i dag sluttført signeringen av angriperen Luis Alberto fra Sevilla.  Liverpoolfc.com opplyser at 20-åringen, som kan spille i samtlige posisjoner, har skrevet under på en langtidskontrakt etter å ha bestått den medisinske legetesten på Melwood.

Luis Alberto tilbrakte hele 2012/13-sesongen på lån i Barcelona B, hvor han nettet 11 mål. Han viste god kreativitet med 17 målgivende på 38 kamper.

- Vi er glade for at Luis har bestemt seg for å komme til Liverpool. Han har riktig fotballprofil og mentalitet til å bli Liverpool-spiller, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com

- Jeg ser frem til å jobbe sammen med ham for å utvikle talentet hans. Han slutter seg til en gruppe med unge, spennende spillere i klubben vår.

Luis Alberto har representert Spania på tre ulike aldersbestemte nivåer. Han fikk sin U21 debut mot Belgia i februar, men har fra tidligere figurert for U18 og U19.

. Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken