Duo med forskjellige kvaliteter

Brendan Rodgers forklarer hvor ulike Luis Suarez og Daniel Sturridge er som spillere.

- De har ulike kvaliteter, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Luis er en flott boksspiller. Han har fantastiske føtter i og rundt straffefeltet. Han får ting til å skje ut av ingenting. Han har alltid forsvarsspillerne i hælene på grunn av dribleferdighetene, og han kan avslutte både med venstre og høyre fot.

- Så han vil alltid være et spørsmålstegn for forsvarerne, spesielt i og rundt feltet hvor de kanskje må kaste seg inn litt mer.

- Daniel el totalt sett en annen type spiller. Han besitter flotte allround-kvaliteter

- Han har en flott touch, er meget god med venstre og høyre. Han har meget stor hurtighet - når han kommer seg unna, er han borte, du tar ham ikke igjen.

- Han er smart i bevegelsene og løpene. Han er en god fotballspiller. Han kommer inn i rommene, plukker opp ballen og setter fart. Han har alltid et øye for mål.

- Han er ute etter å forbedre hodespillet, noe han viste forrige uke borte mot Sunderland. Han er en spiller som jeg tror fortsatt har mange forbedringer å gjøre. Når han får gjort det, tror jeg han kan bevise at han er en av toppspissene i europeisk fotball.

Sturridge har scoret åtte mål i alle turneringer så langt til tross for at han mistet mesteparten av sesongoppkjøringen grunnet ankelskade. Spilleren tror selv at han vil få mer å by på når han blir 100 prosent.

- Han har rett fordi han bokstavelig talt bare sluttet seg til oss omtrent den siste uken av pre-season, forklarer Rodgers.

- Etter å ha gått glipp av pre-season, bare tilbake ti dager før sesongstart, og spille slik han har gjort uten mye hvile er bemerkelsesverdig. For ham handler det om å opprettholde stabiliteten, og han vet det.

- Han jobber hardt på trening, jobber hardt i kampene og får sin belønning. Når han kommer i skikkelig form i løpet av noen kamper, vil han bli enda bedre.