Frykter bud på stjernene

Brendan Rodgers frykter ifølge Mirror at andre klubber skal legge inn bud på Liverpools største stjerner til sommeren, dersom Anfield-klubben ikke blir blant de fire beste i årets Premier League.

- Selv klubber som vinner ligaen må kjempe for å beholde spillerne sine, sier Rodgers om det faktum at andre klubber sikter seg inn mot karer som Luis Suarez og Daniel Agger.

- Det kommer alltid til å være spekulasjoner omkring spillere her, og vi forventer at det skjer igjen, legger han til.

- Jeg er realist. Vi har noen enestående spillere her, som andre klubber vil vise interesse for. Men jeg kan bare snakke ut fra min erfaring etter å ha jobbet med disse spillerne, og mitt inntrykk er at de alle er lykkelige her.

- Sist sommer var en viktig tid. En rekke spillere kunne ha forlatt klubben. Vi tapte mye rutine da Maxi Rodriguez og Craig Bellamy forlot klubben, men resten bestemte seg for å bli, og noen av de har til og med signert nye avtaler. De virker alle lykkelige. Det virker som de ønsker å bli her når vi tar klubben fremover.

- Jeg snakker med eierne ukentlig. Vi vet alle sammen at vi må styrke troppen. Størrelsen på troppen har vært et problem for oss denne sesongen, fordi vi har måttet konkurrere på fire fronter. Målet er å ha en tropp på 25 spillere, med 22 utespillere som kan konkurrere om plassene.

- Jeg mener vi viser fremgang, selv om jeg hele tiden har visst at jeg kommer til å bli dømt ut fra om vi kommer blant topp fire eller ei. Det virker usannsynlig nå. Jeg må være realistisk. Med den spillergruppen vi hadde i starten av sesongen ville det hele tiden bli vanskelig å kvalifisere seg for Champions League.

- Det er ikke sikkert vi vinner noe trofé, og det er ikke sikkert vi blir blant de fire beste. Men vi har tatt steg i riktig retning. Det er tegn som tyder på at vi stadig blir bedre, og nøkkelen for oss er å bli stabile neste sesong. Klarer vi det, gjennom at jeg i sommer håper å hente inn en bestemt spillertype som vil hjelpe oss på det punktet, kan vi være utfordrere igjen.