Granada har tredoblet sitt prisforlangende

En overgang for Guilherme Siqueira ser ut til å være langt unna etter at Granada har økt sitt prisforlangende fra £3,5M til £12M.

Liverpool hadde tidligere denne uken tro på at de ville få hentet venstreback Guilherme Siqueira, men ifølge Liverpool Echo virker det vanskelig å komme til enighet med Granada om en overgangssum.

Liverpool hadde blitt fortalt at Siqueira ville være tilgjengelig for £3,5M, men de røde var likevel villig til å betale £5,5M for å sikre seg spillerens tjenester. Nå krever Granada imidlertid £12M etter påstander om at Real Madrid har kastet seg inn i kampen om spilleren.

Hvis et kompromiss ikke kan inngås raskt, vil Liverpool gjenoppta interessen for Valencias venstreback Aly Cissokho. Den franske landslagsspilleren hevdet i forrige uke at han hadde kommet til enighet med Liverpool om personlige betingelser, men innrømmet at det fortsatt ikke var på plass en avtale mellom klubbene.

Samtalene mellom klubbene hadde brutt sammen etter at Anfield-klubben ønsket et sesonglangt lån med opsjon på kjøp neste sommeren, mens Valencia ville ha en permanent overgang umiddelbart.