Hamann har tro på Allen

Liverpools tidligere midtbaneanker, Didi Hamann, tror Joe Allen vil vokse på sin første sesong på Anfield og komme enda sterkere tilbake neste sesong.

Joe Allen ble kåret til Liverpools beste i tre av de fire første kampene han spilte for de røde på liverpool.no, men måtte snart vikariere for Lucas i en mer defensiv rolle enn han har vært vant til og endte opp med å miste plassen i startoppstillingen. Det kom også frem at han hadde vært plaget av en vond skulder som til slutt måtte opereres. Verken scoring eller assist i 27 ligakamper viser at waliseren har en del å gå på, men Didi Hamann tror 23-åringen ville komme sterkt tilbake.

- Det er et stort steg opp når du går fra Swansea til Liverpool men han hadde en glimrende start, sier Hamann i et intervju.

- Han var utmerket de første månedene, men så var han ute et par kamper og Lucas kom tilbake på laget, og han fant det vanskelig å komme inn igjen.

- Jeg tror imidlertid det første året har gjort ham veldig godt og du må gi ham tid da han ennå er en ung spiller.  Han har vist sitt potensial, men han vil bli bedre og det er mye å se fram til.

- Hvis han kan utvikle sitt spill ytterligere tror jeg han kan spille i flere posisjoner på midtbanen da han er en smart spiller, han er en veldig god pasningsspiller, han ser farer og han er en lagspiller.

- Han må nå stå på videre og løfte sitt spill enda et hakk, ikke bare for Liverpool men også for Wales. Han er i en toppklubb nå, han har høstet mye erfaring ut fra det og jeg håper han kan bruke det til god nytte for klubb og landslag.

- Jeg tror dere vil få se mye mer til ham i fremtiden siden han er en utmerket spiller.