Klubben respekterer Suarez sin avgjørelse

Ian Ayre og Brendan Rodgers sier at Liverpool FC respekterer Luis Suarez sin avgjørelse om å akseptere dommen på 10 kampers karantene for å ha bitt Branislav Ivanovic.

Luis Suarez bekreftet i dag at han ikke kommer til å anke dommen på 10 kampers karantene etter at han bet Branislav Ivanovic i kampen mot Chelsea på Anfield søndag 21.april.

- Dommen mot Luis måtte han vurdere selv, og vi må respektere hans avgjørelse om ikke å anke dommen på 10 kampers karantene, sier Liverpools administrerende direktør Ian Ayre i en uttalelse på klubbens offisielle nettside.

- Vi er alle skuffet over hvor streng straffen er, og vi er spesielt skuffet over at straffen avviker fra det som er ilagt av straff ved tidligere hendelser.

- Luis er en viktig del av vårt lag, og ingenting er forandret i så måte.

- Vi ønsker å hjelpe ham med å forbedre oppførselen sin, og vi vil gi ham vår fulle støtte. Vi ser frem til at han kommer tilbake på laget neste sesong når han blir tilgjengelig for spill igjen.

Manager Brendan Rodgers er også ute med en kort kommentar etter at Suarez altså bestemte seg for ikke å anke dommen.

- Vi kan ikke skjule hvor skuffet vi er over utfallet av denne situasjonen, men vi må komme oss videre og støtte Luis og den avgjørelsen han har tatt.

- Luis har gitt et enormt bidrag til vår tropp denne sesongen, og vi respekterer hans avgjørelse om å akseptere straffen.

- Vi kommer til å savne ham i kampene som gjenstår denne sesongen og i begynnelsen av neste, men deretter har vi muligheten til å ønske en bedre person og bedre spiller velkommen tilbake når karantenen er sonet.