Lanserer nettside på kinesisk

Liverpool FC lanserer en kinsesisk-språklig nettside etter nyttår.

Anfield-klubben har innledet et samarbeid med Kinas ledende sportsportal Hupu.com, hvor man akter å lansere et offisielt nettsted for klubben i Kina.

Premier League har estimert at Liverpool har potensielt 170 millioner fans i Kina, og Anfield-klubben har flere følgere på sosiale medier i Kina enn i noe annet land i verden.

Planen er å lansere nettsiden i januar, for å nå ut til klubbens fans i Kina og tilby kinesiske selskaper å inngå samarbeidsavtaler med Liverpool FC. Anfield-klubben har en plan om å gjøre Liverpool FC til Kinas mest populære utenlandske fotballklubb i løpet av fem år.

- Vi er henrykt overå være i Shanghai for å annonsere vårt samarbeid med HUPU. Dette er veldig spennende tider for Liverpool FC, og vi anser Kina som et nøkkelmarked for klubbens internasjonale ekspansjon, sier mediasjef Matthew Baxter i LFC til klubbens offisielle nettside.

- Vi lanserte i forrige måned vårt første fotballakademi i Kina, og vi har lidenskapelige fans her. Antall fans vokser eksepsjonelt raskt, og vi tror en ny nettside vil bidra ytterligere til utviklingen.

Hupu.com er Kinas fremste fotballportal, med 30 millioner unike besøkende i måneden.