Lårskaden plager Sturridge

Liverpool Echo melder at det er lårskaden som Daniel Sturridge pådro seg mot Manchester City som fortsatt plager spissen. Martin Skrtel er tilbake i trening.

Liverpools sportslige ledelse er usikre på om Daniel Sturridge er i stand til å spille morgendagens bortekamp mot Wigan. £12M-kjøpet fra Chelsea har slått opp igjen lårskaden han pådro seg mot Manchester City i februar, opplyser Liverpool Echo.

Lokalavisen har også mer positive nyheter å melde om når det gjelder skadesituasjonen. Martin Skrtel er tilbake i trening, etter å ha blitt kvitt kneskaden som holdt ham utenfor returkampen mot Zenit St Petersburg i Europa League.

Skrtel uttrykte i forrige uke skepsis til om Brendan Rodgers hadde fortalt sannhenten om hvorfor han har blitt satt ut av laget til fordel for Jamie Carragher.
Dette er ikke noe som Rodgers tar ille opp.

- Dersom du spør enhver spiller jeg har jobbet med i alle klubbene jeg har vært i, tror jeg alle vil beskrive meg som ærlig. Jeg kommer ikke til å vente i et halvt år med å fortelle noen det jeg vet nå. Når det gjelder Martin, så har han og jeg et godt forhold, selv om han ikke er på laget akkurat nå. Vi har hatt et par samtaler, og jeg ga uttrykk for hva jeg følte var grunnen til det, og så kommer vi oss videre, sier Rodgers til Echo.