Liverpool U21 - West Ham U21 3-3

Liverpool dominerte, men fikk kun uavgjort. Flotte scoringer av Sterling og Suso (2). Alle baklengsmålene kom etter hjørnespark. Det siste tre minutter på overtid.

Liverpool U21 (4-3-3): 1. Ward; 2. McLaughlin (14. Randall 61), 4. Wisdom, 5. Coady [kaptein], 3. Roddan; 8. Teixeira, 6. Shelvey, 10. Suso; 7. Nacho, 9. Carr (12. Morgan 61), 11. Sterling (15. Peterson 81).
 Ubenyttede reserver: 13. Belford, 16. Bijev

West Ham U21: 1. Spiegel, 2. Driver, 3. Shaw, 4. Nasha (14. Marlow 77), 5. Potts, 6. Spence. 7. Turgott, 8. Moncur. 9. Paulista, 10. Bywater (12. Maguire 84), 11. Lee.
 Ubenyttede reserver: 13. Larkins, 15. Miles, 16. Page.

Liverpool U21 møter West Ham U21 på The Academy i Kirkby. Alex Inglethorpe stiller et sterkt lag. Andre Wisdom kommer inn i midtforsvaret for suspenderte Stephen Sama. Han danner stopperpar med Conor Coady. For øvrig fortsetter Jonjo Shelvey, Suso og Raheem Sterling å få kamptrening på dette nivået. Prøvespiller Daniel Carr, fra Dulwich Hamlet, spiller på topp. Ryan McLaughlin er tilbake fra skade. Craig Roddan får igjen prøve seg på venstreback i mangel på andre alternativer. Nacho får sin første U21-kamp fra start, mens Villyan Bijev og Conor Randall sitter på innbytterbenken for første gang. Bijev har nå fått innvilget arbeidstillatelse. Kristoffer Peterson er også blant reservene etter opprykket fra U18. U21-lagets toppscorer Krisztian Adorjan er ute med skade.

1.min: Daniel Carr kommer til dødlinjen og legger inn. Innlegget for høyt for Raheem Sterling.

4.min 0-1 POTTS: Corner i mot. Keeper Danny Ward feilberegner totalt og Daniel Potts kan heade ballen i åpent mål.

13.min: Liverpool kontrer. Sterling drar seg inn i feltet og avslutter fra skrått hold via et Southampton-bein og til corner.

15.min: Nacho skyter via en Southampton-spiller og til corner.

16.min: Raheem Sterling drar seg innover og avslutter. Spiegel gir retur, men fanger ballen. Daniel Carr lå og luktet på retur i feltet, men for langt unna.

19.min: Shelvey, som spiller defensiv midtbane, mister til Turgott, men avslutningen går utenfor.

21.min: Corner for. Ballen havner hos Shelvey i feltet, men får ikke ordentlig treff. Via motspiller og til ny corner.

24.min 1-1 STERLING: Daniel Carr blir taklet i feltet. Ballen havner hos Raheem Sterling som klinker ballen i krysset.

30.min 2-1 SUSO. Shelvey bryter midt på West Hams banehalvdel. Suso får ballen og avanserer forbi flere motspillere før han avslutter med et hardt skudd i nettmaskene.

32.min: Liverpool kontrer. Suso spiller ut til Sterling, men kantspilleren får dårlig treff på skuddet. Ballen går rett i fanget på Spiegler.

33.min: McLaughlin kommer frem på høyresiden og fyrer løs. Rett på Spiegler.

34.min: Roddan med skudd fra distanse. Himmelhøyt over.

35. min: Sterling legges ned på 20 meter. Shelvey skrur ballen forbi muren, men også til side for bortre stolpe.

36.min: Shelvey forsøker på "en Alonso" fra midtstreken, men ballen til side for mål.

39.min: Bywater tar frispark. Paulista med en flott heading. Ward redder mesterlig. Lee setter returen i mål, men avblåses for offside.

43.min: Bywater slår corner. West Ham-spiller kommer til heading. Ballen havner på oversiden av tverrligger, men Ward har kontroll.

45.+1.min: Sterling får gult kort for en sen takling på Driver.

Pauserapport: Liverpool går til pause med ledelse 2-1. Hjemmelaget fikk en dårlig start da Danny Ward feilberegnet en corner og Daniel Potts kunne heade ballen i åpent mål. Liverpool har respondert bra og scoret to flotte mål ved Raheem Sterling og Suso. Sterling har vært tonenagivende og skapt en del hodebry for West Ham. Prøvespiller Daniel Carr har ikke vært mye involvert, men virker å være atletisk og bevegelig. Han ligger og lurer på returer i straffefeltet. Liverpool har slitt på defensive dødballer, og West Ham har da skapt noen farligheter.

48.min: Sterling kommer inn i feltet og legger tilbake, men West Ham forsvarer bryter foran Carr.

48.min: Suso avslutter. Keeper Spiegel må gi til corner.

49.min: Nacho skyter rett på Spiegel fra distanse.

56.min 2-2 PAULISTA: Corner i mot. Paulista får gå opp nokså uforstyrret og header ballen enkelt i mål. Svak forsvarspill ved dødball igjen.

58.min: Suso skyter hardt og lavt. Spiegel må strekke seg og slå til corner.

61.min: Adam Morgan kommer inn for prøvespiller Daniel Carr.

61.min: Conor Randall får sin U21-debut når han kommer inn for Ryan McLaughlin.

69.min: Flott gjennomspill fra Shelvey. Sterling er imidlertid i offside.

73.min: Sterling blir lagt ned. Shelvey legger inn frisparket. Ballen havner hos Suso, som burde ha scoret.

75.min: Flott ball fra Shelvey ut til Suso. Spanjolen dribler seg fremover, før han avslutter. Skuddet blir blokkert.

76.min: Ny avslutning fra Suso. Får ikke skikkelig treff denne gang.

77.min: Randall sklir, men Wisdom forhindrer en ny sjanse.

77.min: Paulista avslutter utenfor.

77.min: Marlow for Nasha.

79.min: Turgott avslutter, men Coady gjør en ishockey-blokkering.

80.min 3-2 SUSO: Liverpool kontrer ved Sterling. Kantspilleren spiller ut til Suso. Han drar seg innover og smeller til med venstreslegga. Ballen går inn nede i venstre hjørne for keeper.

81.min: Peterson for Sterling.

84.min: Maguire for Bywater.

84.min: Suso avslutter. Spiegel redder. Peterson kan sette ballen i mål på returen, men en West Ham-spiller kaster seg og avverger med armen.

90.min: Ward må bokse et innlegg. Moncur får tak i ballen og tar seg inn feltet, men blir stoppet.

90+1.min: Driver får gult kort for en ettersleng på Suso.

90+4.min 3-3 LEE: Corner i mot. Potts vinner i lufta. Ballen havner hos Lee som kan styre ballen i mål.

Sluttrapport: Liverpool var det dominerende laget på The Academy i Kirkby, og burde ha tatt alle tre poengene. West Ham utlignet imidlertid i det 94. minutt. Alle tre baklengsmålene kom på hjørnespark hvor motstanderen kunne gå nokså fritt opp og heade. Liverpool lå under 0-1, men snudde til 2-1 ved Raheem Sterling og Suso. Sistnevnte scoret også 3-2-målet, og det så ut til å kunne bli vinnermålet, men Lee dukket altså opp på overtid. Suso spilte en meget god kamp. Han skapte mange problemer for West ham i tillegg til å score to flotte mål. Jonjo Shelvey hadde en rolle som defensiv midtbanespiller, og var en god ballsentral. Raheem Sterling var også positiv. Prøvespiller Daniel Carr ble sliten, og spissen ble tatt av etter en drøy time.